Υπηρεσίες | Vinous Wine Marketing Agency - The Greek Wine Storytellers

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

wine branding

Web Design
& Development

Η Vinous δημιουργεί προσωποποιημένα, λειτουργικά, κατανοητά οινικά websites που πρωτίστως μεταφέρουν στους επισκέπτες την ‘ατμόσφαιρα’ της Εταιρείας σας, ενώ προβάλλουν τα προϊόντα με τρόπο σύγχρονο και εύληπτο, με άριστη εφαρμογή σε κάθε είδους οθόνη. Στο ξεκίνημα του project συνεκτιμούμε το υλικό και τους στόχους σας, προτείνουμε την αρχιτεκτονική της πληροφορίας και του τρόπου παρουσίασης, δημιουργούμε ή ενσωματώνουμε το e-Shop σας και υποστηρίζουμε πλήρως όλες τις εφαρμογές μετά το λανσάρισμα.

Project strategy
Information Architecture
Interactive Design
Responsive Design
Custom Web Development
Paid Media Advertising
Ecommerce Applications & Integration
Website Management & Support
Web Hosting

Digital
Marketing

Στη Vinous πιστεύουμε πολύ στην αξία του Digital Marketing. Ενέργειες όπως το e-mail marketing, η παραγωγή ενός βίντεο και η αμεσότητα που αυτή δημιουργεί, μια σύγχρονη εταιρική παρουσίαση, η δημιουργία infographics αλλά και η καλύτερη προώθηση της online παρουσίας σας μέσω του Search Engine Optimization. Επιπλέον, η διαχείριση των social media του brand σας από την ομάδα μας μπορεί να σας προσφέρει νέες προοπτικές δικτύωσης και συμμετοχής στις κοινότητες του κρασιού.

Digital Marketing Strategy
Social Media Marketing & Management
Content Marketing
Search Engine Optimization
Paid Media Advertising
Email Marketing
Marketing Automation
Lead Generation

Branding

Το πιο νευραλγικό ίσως κομμάτι του marketing, το οποίο πρέπει να προηγείται όλων των άλλων ενεργειών. Ποια είναι η στρατηγική μας; Ποια είναι η φιλοσοφία, οι στόχοι, το κοινό μας; Ποιο είναι το tone of voice των κειμένων μας, ποια η αισθητική μας σε χρώματα, σχέδια, λογότυπα; Πόσο η δημιουργία επιτυχημένων brand names θα συνεισφέρει στην επιτυχία μας; Η Vinous και οι συνεργάτες της είναι εδώ για να προσφέρουν λύσεις και απαντήσεις, δουλεύοντας συντονισμένα μαζί σας.

Strategy
Logo Design & Naming
Identity Design
Verbal Idenity
Content Creation
Photography & Videography

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ

PR & Events

Έχετε φτιάξει το καλύτερο κρασί του κόσμου (ή έτσι νομίζετε!), αλλά ο κόσμος το γνωρίζει; Πώς θα μάθουν για την δουλειά σας οι καταναλωτές; Επιλέγουμε το δρόμο της κλασικής διαφήμισης, των εντύπων ή των influencers; Θα σας βοηθούσε η δημιουργία ενός Wine Club και αν ναι, πώς μπορεί αυτό να εφαρμοστεί; Ποια τα θετικά της κάθε επιλογής; Μήπως τα δια ζώσης events (γευστικές δοκιμές, παρουσιάσεις προϊόντων) ταιριάζουν καλύτερα στο brand σας και αν ναι, τι είδους events; Πολλά τα ερωτήματα, χρειάζεστε βοήθεια και συνομιλητές. Έχετε τη Vinous.

Publicity
Influencers Outreach
Wine Tastings & Events
Music & Cultural Events
Digital Events
Wine Clubs

Στοχεύουμε σε μακροχρόνιες, δημιουργικές και αποδοτικές συνεργασίες. Ελάτε!

  Ελάτε στη Vinous να συζητήσουμε για μία νέα και δημιουργική συνεργασία.

  Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

  Στοχεύουμε σε μακροχρόνιες, δημιουργικές και αποδοτικές συνεργασίες. Ελάτε!

   Ελάτε στη Vinous να συζητήσουμε για μία νέα και δημιουργική συνεργασία.

   Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.