Ας γνωριστούμε | Vinous Wine Marketing Agency - The Greek Wine Storytellers

ας γνωριστούμε

Είμαστε η Vinous! Ένα δυναμικό γραφείο μάρκετινγκ και επικοινωνίας με αποκλειστική εξειδίκευση στο χώρο του κρασιού.

Κάθε οινοποιός, εστιάτορας, ή άλλος επαγγελματίας του κρασιού γνωρίζει ότι πολλά από αυτά που ισχύουν στο κρασί δεν ισχύουν σε κανέναν άλλο κλάδο. Ένας χώρος που λειτουργεί με δικούς του κανόνες τους οποίους το κάθε agency οφείλει να γνωρίζει σε βάθος.

Πιστεύουμε ότι οι επαγγελματίες της επικοινωνίας, για να καταλάβουν τις δικές σας οινικές προκλήσεις θα πρέπει να είναι εξειδικευμένοι, να έχουν οι ίδιοι το μικρόβιο του κρασιού αλλά και αντίληψη των ιδιαιτεροτήτων του χώρου.

Πλέον η Ελλάδα, η χώρα με τα 1.300 οινοποιεία και την εκθετική αύξηση των παραγωγών και του παγκόσμιου ενδιαφέροντος για το ελληνικό κρασί, έχει το δικό της dedicated wine agency, την Vinous!

Η Vinous ξεκίνησε το 2021 από τον Θανάση Χατζηθεοδωρίδη και την ομάδα του, με προίκα την αγάπη όλων των συντελεστών της για το καλό κρασί, τους τόπους και τους ανθρώπους του αλλά και την εμπειρία δύο δεκαετιών στο χώρο του digital marketing.

Η ομάδα μας

THE VINOUS TEAM
Θανάσης Χατζηθεοδωρίδης

Θανάσης Χατζηθεοδωρίδης

Founder, Head of Growth
Digital Marketing

Ο Θανάσης ίδρυσε την Vinous επειδή αγαπάει το καλό κρασί, τον οινοτουρισμό και… την κλασική μουσική. Έχει σπουδάσει μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Με επαγγελματική εμπειρία στο web που ξεκινάει από το 1998 θέλει να συνεισφέρει καθοριστικά στην εικόνα και προβολή του ελληνικού κρασιού, δίνοντας το δικό του στίγμα μέσα από τις υπηρεσίες που παρέχει και τα projects που σχεδιάζει. Επειδή δεν πίνει ποτέ μόνος, αναζητά πάντα καλή παρέα για να μοιραστεί την χαρά ενός καλού κρασιού…

Γρηγόρης Κόντος, DipWSET

Γρηγόρης Κόντος, DipWSET

Σύμβουλος Οίνου και Marketeer

Σύμβουλος οίνου και marketeer με business σπουδές στο ΟΠΑ και εξειδίκευση στο κρασί με πτυχίο sommelier από τη Le Monde και αργότερα με την ολοκλήρωση του WSET Diploma. Γράφει οινικά κείμενα για sites, περιοδικά και οινοποιεία, ενώ ο ενεργός του ρόλος ως export agent ελληνικών οινοποιείων του προσφέρει εμπειρίες και παραστάσεις από την αγορά. Για να ισορροπεί, επιστρέφει πάντα στις αγαπημένες του ασχολίες: καλό φαγητό, υπέροχα κρασιά, ταξίδια, μουσικές και φίλοι.
www.gregorykontos.gr

Η δουλειά μας βασίζεται στην αυθεντικότητα, την ενσυναίσθηση και το πιο σημαντικό, το πάθος!

  Ελάτε στη Vinous να συζητήσουμε για μία νέα και δημιουργική συνεργασία.

  Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

  Η δουλειά μας βασίζεται στην αυθεντικότητα, την ενσυναίσθηση και το πιο σημαντικό, το πάθος! Μαζί θα κάνουμε
  το όνειρο σας πραγματικότητα.

   Ελάτε στη Vinous να συζητήσουμε για μία νέα και δημιουργική συνεργασία.

   Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.