Βαλτετσίου 39, 106 81 Αθήνα
Τηλ. 210 38 09 725 | 6973 219 917
E-mail: hello@vinous.gr

ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ

Είμαστε η Vinous! Ένα δυναμικό γραφείο μάρκετινγκ και επικοινωνίας με αποκλειστική εξειδίκευση στο χώρο του κρασιού. Ένα χώρο μαγικό, συναρπαστικό αλλά ταυτόχρονα γεμάτο ιδιαιτερότητες.

Κάθε οινοποιός, εστιάτορας, ή άλλος επαγγελματίας του κρασιού γνωρίζει ότι πολλά από αυτά που ισχύουν στο κρασί δεν ισχύουν σε κανέναν άλλο κλάδο. Ένας χώρος που λειτουργεί με δικούς του κανόνες τους οποίους το κάθε agency οφείλει να γνωρίζει σε βάθος.

Πιστεύουμε ότι οι επαγγελματίες της επικοινωνίας, για να καταλάβουν τις δικές σας οινικές προκλήσεις θα πρέπει να είναι εξειδικευμένοι, να έχουν οι ίδιοι το μικρόβιο του κρασιού αλλά και αντίληψη των ιδιαιτεροτήτων του χώρου.

Πλέον η Ελλάδα, η χώρα με τα 1.300 οινοποιεία και την εκθετική αύξηση των παραγωγών και του παγκόσμιου ενδιαφέροντος για το ελληνικό κρασί, έχει το δικό της dedicated wine agency, την Vinous!

Η Vinous ξεκίνησε το 2021 από τον Θανάση Χατζηθεοδωρίδη και την ομάδα του, με προίκα την αγάπη όλων των συντελεστών της για το καλό κρασί, τους τόπους και τους ανθρώπους του αλλά και την εμπειρία δύο δεκαετιών στο χώρο του digital marketing.

Η ομάδα μας

THE VINOUS TEAM

Θανάσης Χατζηθεοδωρίδης

Θανάσης Χατζηθεοδωρίδης

Founder, Head of Growth
Digital Marketing

Ο Θανάσης ίδρυσε την Vinous επειδή αγαπάει το καλό κρασί, τον οινοτουρισμό και… την κλασική μουσική. Έχει σπουδάσει μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Με επαγγελματική εμπειρία στο web που ξεκινάει από το 1998 θέλει να συνεισφέρει καθοριστικά στην εικόνα και προβολή του ελληνικού κρασιού, δίνοντας το δικό του στίγμα μέσα από τις υπηρεσίες που παρέχει και τα projects που σχεδιάζει. Επειδή δεν πίνει ποτέ μόνος, αναζητά πάντα καλή παρέα για να μοιραστεί την χαρά ενός καλού κρασιού…

Γρηγόρης Κόντος, DipWSET

Γρηγόρης Κόντος, DipWSET

Σύμβουλος Οίνου και Marketeer

Σύμβουλος οίνου και marketeer με business σπουδές στο ΟΠΑ και εξειδίκευση στο κρασί με πτυχίο sommelier από τη Le Monde και αργότερα με την ολοκλήρωση του WSET Diploma. Γράφει οινικά κείμενα για sites, περιοδικά και οινοποιεία, ενώ ο ενεργός του ρόλος ως export agent ελληνικών οινοποιείων του προσφέρει εμπειρίες και παραστάσεις από την αγορά. Για να ισορροπεί, επιστρέφει πάντα στις αγαπημένες του ασχολίες: καλό φαγητό, υπέροχα κρασιά, ταξίδια, μουσικές και φίλοι.
www.gregorykontos.gr

jordan-tseneklidis

Ιορδάνης Τσενεκλίδης

Σύμβουλος Γαστρονομίας &
Γαστρονομικού Τουρισμού

Nomadic earthly inspired dining. Workshops and Experiences in the wild Greek land.
www.nomadeetsauvage.gr

Κλέλια Σταύρου

Κλέλια Σταύρου

Digital Content Creator

Πολίτης του κόσμου τα τελευταία 10 χρόνια, γνώρισε το κρασί στην -εκάστοτε- πατρίδα του, γεύτηκε, διάβασε, συνέλλεξε εμπειρίες, εικόνες και ιδέες. Με σπουδές στη Wine Academy Italia – WSET, πιστοποίηση στο Μάρκετινγκ Οίνου και τον Οινοτουρισμό και ιδιαίτερη αγάπη για τη συγγραφή, συνθέτει οινικά κείμενα και είναι υπεύθυνη επικοινωνίας Β2Β και Β2C. Εμπνέεται από τα ταξίδια, τα βιβλία και τις ατελείωτες συζητήσεις με φίλους κι ενδιαφέροντα κρασιά.

Ειρήνη Δαούκα

Ειρήνη Δαούκα

Digital Content Creator,
Γεωπόνος με MSc στον Οινοτουρισμό

Μετά από τις σπουδές γεωπονίας στην Θεσσαλονίκη ξεκίνησαν δειλά 5 χρόνια περιπλάνησης, τρύγων, περισσότερων σπουδών, δουλειάς και αμέτρητων οινο-γαστρονομικών εμπειριών, σε μερικές από τις πιο ξακουστές, αλλά και άλλες πιο σεμνές, οινοπαραγωγικές περιοχές της Ευρώπης. Το πάθος για το κρασί –και ακόμη περισσότερο η κρυφή αγάπη για τα κρασιά «ήπιας» οινοποίησης και τις αειφόρους γεωργικές πρακτικές- την προσγείωσαν σε ένα αγροοικολογικό κτήμα στο μικρό νησί της Αποκάλυψης. Μπορείτε να την βρείτε την μία στιγμή να φοράει τις γαλότσες της και να σκάβει την γη, ενώ την επόμενη να ετοιμάζει μικρά εδέσματα τα οποία θα συνοδεύσουν κάποια οινοτουριστική εμπειρία.

Ουρανία Μαργομένου

Ουρανία Μαργωμένου

Digital Content Creator

Σπούδασε Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων & Χώρων Εστίασης στη Βοστώνη των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Εκπαιδεύτηκε σε πολυτελή ξενοδοχεία της Βοστώνης και στη συνέχεια εργάστηκε στο Λονδίνο σε μεγάλο ιστορικό ξενοδοχείο, το Dorchester Hotel. Αρχικά, στο F&B Operation και στη συνέχεια στις Προμήθειες ως Αγοράστρια Οίνων, Οινοπνευματωδών Ποτών και Αποσταγμάτων. Η επαγγελματική της πορεία, η αγάπη της για το κρασί, το φαγητό, τα ποιοτικά προϊόντα, τα ταξιδέματα και την ανεπιτήδευτη φιλοξενία την οδήγησαν σιγά-σιγά στο να οραματιστεί και να δημιουργήσει το Margo Wine Routes… και μέσα από αυτό να οργανώνει εκδρομές οινικού και γαστρονομικού ενδιαφέροντος στην Ελλάδα.
www.margowineroutes.gr

Οι πελάτες μας

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ

Η δουλειά μας βασίζεται στην αυθεντικότητα, την ενσυναίσθηση και το πιο σημαντικό, το πάθος! Μαζί θα κάνουμε το όνειρο σας πραγματικότητα.

Η δουλειά μας βασίζεται στην αυθεντικότητα, την ενσυναίσθηση και το πιο σημαντικό, το πάθος! Μαζί θα κάνουμε
το όνειρο σας πραγματικότητα.