Υπηρεσίες | Vinous Wine Marketing Agency - The Greek Wine Storytellers

υπηρεσίες

H Vinous προσφέρει λύσεις σε ολόκληρο το φάσμα των αναγκών επικοινωνίας ενός wine brand.

Από τον σχεδιασμό επιτυχημένων στρατηγικών οινικού branding μέχρι τη δημιουργία σύγχρονων, διαδραστικών websites και τη διοργάνωση άρτιων οινικών εκδηλώσεων και events, η Vinous θα σας φέρει στο επίκεντρο της οινικής συζήτησης με στόχο την αναβάθμιση του δικού σας brand value, την κατακόρυφη αύξηση της αναγνωρισιμότητας του brand και τελικά την αύξηση των πωλήσεών σας.

η μέθοδός μας

Το πιο σημαντικό στάδιο κάθε νέου project θεωρούμε ότι είναι η ορθή κατανόηση των αναγκών, των στόχων και της φιλοδοξίας του κάθε πελάτη. Έτσι η Vinous, σε κάθε καινούρια συνεργασία, ακολουθεί τέσσερα απλά βήματα.

ΒΗΜΑ 1

Ακούμε!

Μαθαίνουμε τα πάντα για την ιστορία σας, τα κρασιά σας, την περιοχή σας, τους στόχους και τα όνειρά σας. Θέλουμε να γνωρίζουμε σε βάθος από πού έρχεστε και πού θέλετε να φτάσετε.

ΒΗΜΑ 2

Αξιολογούμε

Βασικό μας μέλημα είναι να αξιολογήσουμε τα θετικά στοιχεία της Εταιρείας σας, τις μοναδικότητες του προϊόντος σας αλλά και τα αδύνατα σημεία. Η αυτογνωσία και η ειλικρίνεια θα μας βοηθήσει να εξελιχθούμε.

ΒΗΜΑ 3

Σχεδιάζουμε

Φτιάχνουμε mock-ups, σχέδια, σβήνουμε και γράφουμε, κρατάμε ότι λειτουργεί και πετάμε ότι περισσεύει. Ο στόχος μας είναι να συμπυκνώσουμε την πληροφορία σας, να την φωτίσουμε, να την αναδείξουμε, πάντα σε συνεργασία με τους ανθρώπους σας.

ΒΗΜΑ 4

Υλοποιούμε

Έχοντας συμφωνήσει στο τι θα πούμε και πώς θα το πούμε, μπαίνουμε στη διαδικασία της παραγωγής. Εδώ όλες οι ιδέες αποκτούν σάρκα και οστά, ζωντανεύουν στην οθόνη ή στο χαρτί, αποτελούν τη νέα σας ταυτότητα. Μια νέα εποχή για την Εταιρεία σας αρχίζει.

οι υπηρεσίες μας

Η Vinous προσφέρει σύγχρονες υπηρεσίες marketing τόσο στο digital, όσο και στο φυσικό χώρο. Ελάτε να εξερευνήσουμε μαζί δυνατότητες και προοπτικές!

Web Design
& Development

Η Vinous δημιουργεί προσωποποιημένα, λειτουργικά, κατανοητά οινικά websites που πρωτίστως μεταφέρουν στους επισκέπτες την ‘ατμόσφαιρα’ της Εταιρείας σας, ενώ προβάλλουν τα προϊόντα με τρόπο σύγχρονο και εύληπτο, με άριστη εφαρμογή σε κάθε είδους οθόνη. Στο ξεκίνημα του project συνεκτιμούμε το υλικό και τους στόχους σας, προτείνουμε την αρχιτεκτονική της πληροφορίας και του τρόπου παρουσίασης, δημιουργούμε ή ενσωματώνουμε το e-Shop σας και υποστηρίζουμε πλήρως όλες τις εφαρμογές μετά το λανσάρισμα.

Project strategy
Information Architecture
Interactive Design
Responsive Design
Custom Web Development
Paid Media Advertising
Ecommerce Applications & Integration
Website Management & Support
Web Hosting

Digital
Marketing

Στη Vinous πιστεύουμε πολύ στην αξία του Digital Marketing. Ενέργειες όπως το e-mail marketing, η παραγωγή ενός βίντεο και η αμεσότητα που αυτή δημιουργεί, μια σύγχρονη εταιρική παρουσίαση, η δημιουργία infographics αλλά και η καλύτερη προώθηση της online παρουσίας σας μέσω του Search Engine Optimization. Επιπλέον, η διαχείριση των social media του brand σας από την ομάδα μας μπορεί να σας προσφέρει νέες προοπτικές δικτύωσης και συμμετοχής στις κοινότητες του κρασιού.

Digital Marketing Strategy
Social Media Marketing & Management
Content Marketing
Search Engine Optimization
Paid Media Advertising
Email Marketing
Marketing Automation
Lead Generation

Branding

Το πιο νευραλγικό ίσως κομμάτι του marketing, το οποίο πρέπει να προηγείται όλων των άλλων ενεργειών. Ποια είναι η στρατηγική μας; Ποια είναι η φιλοσοφία, οι στόχοι, το κοινό μας; Ποιο είναι το tone of voice των κειμένων μας, ποια η αισθητική μας σε χρώματα, σχέδια, λογότυπα; Πόσο η δημιουργία επιτυχημένων brand names θα συνεισφέρει στην επιτυχία μας; Η Vinous και οι συνεργάτες της είναι εδώ για να προσφέρουν λύσεις και απαντήσεις, δουλεύοντας συντονισμένα μαζί σας.

Strategy
Logo Design & Naming
Identity Design
Verbal Idenity
Content Creation
Photography & Videography

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ

PR & Events

Έχετε φτιάξει το καλύτερο κρασί του κόσμου (ή έτσι νομίζετε!), αλλά ο κόσμος το γνωρίζει; Πώς θα μάθουν για την δουλειά σας οι καταναλωτές; Επιλέγουμε το δρόμο της κλασικής διαφήμισης, των εντύπων ή των influencers; Θα σας βοηθούσε η δημιουργία ενός Wine Club και αν ναι, πώς μπορεί αυτό να εφαρμοστεί; Ποια τα θετικά της κάθε επιλογής; Μήπως τα δια ζώσης events (γευστικές δοκιμές, παρουσιάσεις προϊόντων) ταιριάζουν καλύτερα στο brand σας και αν ναι, τι είδους events; Πολλά τα ερωτήματα, χρειάζεστε βοήθεια και συνομιλητές. Έχετε τη Vinous.

Publicity
Influencers Outreach
Wine Tastings & Events
Music & Cultural Events
Digital Events
Wine Clubs

Στοχεύουμε σε μακροχρόνιες, δημιουργικές και αποδοτικές συνεργασίες. Ελάτε!

  Ελάτε στη Vinous να συζητήσουμε για μία νέα και δημιουργική συνεργασία.

  Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

  Στοχεύουμε σε μακροχρόνιες, δημιουργικές και αποδοτικές συνεργασίες. Ελάτε!

   Ελάτε στη Vinous να συζητήσουμε για μία νέα και δημιουργική συνεργασία.

   Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.